Κοινωνία

Τραγωδία στο Χαϊδάρι: Απορριματοφόρο παρέσυρε και σκότωσε νεαρή γυναίκα

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Κατερίνα κινούνταν πεζή μαζί με μια φίλη της επί της οδού Ηπείρου όταν παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο που οδηγούσε 50χρονος υπάλληλος του Δήμου Χαϊδαρίου

Ένα απίστευτο τροχαίο δυστύχημα με θύμα την Κατερίνα Φουσιάνη εξελίχθηκε πριν από λίγα 24ωρα στο Χαϊδάρι, όταν απορριμματοφόρο του Δήμου την παρέσυρε. Η είδηση του αδόκητου θανάτου της 39χρονης καλλονής έχει σοκάρει γνωστούς και συγγενείς που δεν μπορούν να πιστέψουν πως το χαμογελαστό κορίτσι έφυγε έτσι άδικα από τη ζωή.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης όταν απορριμματοφόρο του Δήμου Χαϊδαρίου που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Στρ. Γιαννούλη παρέσυρε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Κατερίνα κινούνταν πεζή μαζί με μια φίλη της επί της οδού Ηπείρου όταν παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο που οδηγούσε 50χρονος υπάλληλος του Δήμου Χαϊδαρίου.

H 39χρονη Κατερίνα Φουσιάνη

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο παρέλαβε την 39χρονη η οποία μέχρι εκείνη την ώρα ήταν ζωντανή και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο «Τζάνειο».

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών η Κατερίνα υπέκυψε στα σοβαρά της τραύματα την επόμενη ημέρα. Φως στα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στην άτυχη γυναίκα αναμένεται να δώσει η προανάκριση του τμήματος της Τροχαίας Περιστερίου, ενώ ΕΔΕ αναμένεται να διεξάγει και ο Δήμος.

koritsi04

Η Κατερίνα Φουσιάνη είχε σπουδάσει Οικονομικά και είχε αναλάβει το εργοστάσιο κατασκευής μηχανών γεωργικών μηχανημάτων του πατέρα της μαζί με την αδερφή τηςΣύμφωνα με πληροφορίες από εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, ο 50χρονος οδηγός είχε μεγάλη εμπειρία και δεν είχε εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα στο παρελθόν. Στον Δήμο εργάζεται περισσότερο από 20 χρόνια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...