Κοινωνία

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός 21χρονος οδηγός μοτοσικλέτας μετά από σφοδρό τροχαίο

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22/07) στα Χανιά, αφού ένας 20χρονος ο οποίο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων δεν άντεξε και υπέκυψε εν τέλει στα βαριά τραύματά του.

Πως έγινε το τροχαίο στα Χανιά
Το τροχαίο εκτυλίχθηκε όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε το θύμα του, με συνεπιβάτη τον 19χρονο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρέσυρε αρχικά έναν πεζό και στη συνέχεια συγκρούστηκε με σφοδρότητα με διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 70χρονος, γράφει το cretapost.gr. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν βαριά οι επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας και να υποστεί κατάγματα ο νεαρός που παρασύρθηκε.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χανίων τους τρεις τραυματίες. Το 20χρονο θύμα του νέου θανατηφόρου άφησε την τελευταία του πνοή στη διάρκεια της νύχτας, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ενώ ο 19χρονος συνεπιβάτης του παραμένει στην Εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο τρίτος τραυματίας τις επόμενες ώρες αναμένεται να υποβληθεί σε ορθοπεδική χειρουργική επέμβαση. Σημειώνεται ότι από την αρχή του 2019 μέχρι και σήμερα έχουν χάσει τη ζωή τους από τροχαία στην Κρήτη 41 άτομα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ