Αρχείο

Τραγικό: Όταν ο Ζαχαριάς σώθηκε από θαύμα σε άλλο τροχαίο το 2014 με Ferrari! - Θρήνος στην οικογένεια

Συγκλονίζει την Αθήνα και ολόκληρη την Ελλάδα ο απροσδόκητος θάνατος του γιου του επιχειρηματία της αλυσίδας «Ζαχαριάς», Αλέξανδρου Ζαχαριά, ο οποίος έχασε την ζωή του σήμερα το απόγευμα σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο 23χρονος προσπάθησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο χτύπησε σε κολόνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα ο νεαρός να βρει ακαριαίο θάνατο.

Την ίδια στιγμή, όμως, η οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να στρίψει και ο 23χρονος, για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με μεγάλη ταχύτητα να προσκρούσει στην κολόνα και να βρει τραγικό θάνατο.

Η τραγωδία που σημειώθηκε στον Άγιο Στέφανο ξυπνά μνήμες από το φρικτό τροχαίο της 26ης Φεβρουαρίου του 2017, στο οποίο είχε σκοτωθεί ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, Απόστολου. Μαζί του είχαν χάσει τη ζωή τους ο φίλος του, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού της μοιραίας Porsche, καθώς και η τότε σύζυγος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία, μαζί με τον μόλις τριών ετών γιο τους, Παύλο.

Το μοιραίο τροχαίο είχε συμβεί στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όταν η Porsche εξετράπη της πορείας της στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, έφυγε με το πλάι στον παράδρομο και έπεσε σαν πύραυλος πάνω στο σταθμευμένο όχημα.

Μέσα στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, που βρισκόταν έξω από τουαλέτες στο πάρκινγκ της εθνικής οδού, βρισκόταν η 33χρονη Αποστολία, με τον μικρό γιο της, ηλικίας μόλις τριών ετών, που έχασαν τη ζωή τους ακαριαία.

TI EIXE ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ

Ηταν Αύγουστος του 2014 όταν ο επιχειρηματίας Αλ. Ζαχαριάς ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαία τα ξημερώματα. Οδηγώντας μια κόκκινη Φεράρι κι έχοντας μαζί του τον 17χρονο τότε γιο του (που σήμερα σκοτώθηκε στον Αγιο Στέφανο) έγινε καραμπόλα στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη. Ο Ζαχαριάς, επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο γιο του όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η κόκκινη Ferrari που οδηγούσε, καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, ενώ προσπαθούσε να αποφύγει δύο αυτοκίνητα που ήδη είχαν συγκρουστεί.

Το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας κατέληξε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του πεζοδρομίου.

Ο κ. Ζαχαριάς, υπέστη μικροτραυματισμό στο πρόσωπο και επισκέφτηκε ιδιωτική κλινική της Αθήνας. Οι δύο επιβαίνοντες στο άλλο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Τότε όλοι είχαν πει ότι οι δύο επιβαίνοντες σώθηκαν από θαύμα. «Θυσίασα τα υλικά αγαθά. Για μένα δεν μετράνε, όση αξία κι αν έχουν. Πέταξα το Ι.Χ. για να αποφύγω τα οχήματα που ήταν μπροστά μου. Σέβομαι τους συνανθρώπους μου» δήλωσε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς. Ο ίδιος ανέφερε ακόμα μετά το ατύχημα: «Το κοντέρ του αυτοκινήτου μου γράφει 20.000 χιλιόμετρα σε 10 χρόνια, δεν το κυκλοφορώ για να πουλήσω εφέ. Συμβαίνουν αυτά, δεν ξέρουμε ακόμη ποιος ευθύνεται. Αυτό θα το δείξει η έρευνα των Αρχών».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...