Πολιτική

Τραγικό: Μετέφεραν βαριά τραυματισμένο σε καρότσα αγροτικού στην Αμφιλοχία - Δεν υπήρχε ασθενοφόρο (βίντεο)

Τροχαίο δυστύχημα συνέβη την Πέμπτη (11/07) στην Αμφιλοχία και ένας ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του. Ο άτυχος άνδρας κατέληξε στο Κέντρο Υγείας της πόλης, αλλά αυτό που προκαλεί οργή είναι πως μεταφέρθηκε σ’ αυτό με αγροτικό αμάξι.

Το τροχαίο συνέβη στο κέντρο της πόλης, ο ηλικιωμένος είχε τραυματιστεί θανάσιμα και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας πάνω σε καρότσα αγροτικού,όπως μαρτυρά και το βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook. Γεγονός πως αποδεικνύει τις ελλείψεις στα Κέντρα Υγείας του νομού Αιτωλοακαρνανίας και γενικότερα στην επαρχία.

Όπως έγινε γνωστό, το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αμφιλοχίας την ώρα του τροχαίου ήταν σε αποστολή με συνοδεία γιατρού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου για την διακομιδή βαριά πάσχοντος. Ο συγκεκριμένος μεταφέρθηκε το πρωί στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί άμεσα για να σωθεί.

Οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας έκαναν ότι μπορούσαν για να κρατήσουν τον ηλικιωμένο στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν. Όπως τονίστηκε... «Ο συντονισμός των ασθενοφόρων γίνεται από το ΕΚΑΒ. Με έγγραφό μας έχουμε ζητήσει πρόσφατα και για μια ακόμα φορά, την πλήρη κάλυψη του Κέντρου Υγείας Αμφιλοχίας με ασθενοφόρο καθ’ όλο το 24ωρο. Η κίνηση των περιστατικών είναι μεγάλη στην περιοχή ευθύνης μας. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι με τον τρόπο που έφυγε σήμερα ο άνθρωπος αυτός με αυτό το τροχαίο στο κέντρο της πόλης. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

https://www.facebook.com/100007363054900/videos/2200472880208126/

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...