Εσωτερική Ασφάλεια

Τραγικός επίλογος: Κρεμάστηκε στο κελί της η 35χρονη που έσφαξε τον πατέρα της στην Αγία Παρασκευή

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 35χρονη πατροκτόνος βρέθηκε κρεμασμένη από το πόμολο της πόρτας, ενώ όπως φαίνεται αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Όταν μαχαίρωσε τον πατέρα της αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της, κόβοντας τις φλέβες της.

Κρεμασμένη στο κελί της βρέθηκε η 35χρονη που πριν από περίπου δύο εβδομάδες σκότωσε τον 68χρονο πατέρα της στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 35χρονη βρέθηκε κρεμασμένη από το πόμολο της πόρτας, ενώ για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί σε εγκληματική ενέργεια.

Η γυναίκα είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενη και είχε εγκλειστεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλός 2, στοn χώρο δηλαδή των παλαιών γυναικείων φυλακών, που κρατούνται υπόδικες.

Υπενθυμίζεται ότι η πατροκτόνος, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, είχε μαχαιρώσει θανάσιμα τον πατέρα της και μετά αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να βάλει τέλος στη ζωή της, κόβοντας τις φλέβες της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...