Κοινωνία

Τεκέ... είχαν μετατρέψει ένα τροχόσπιτο στη Λάρισα!

Το είχαν... «φουντώσει» για τα καλά τρεις άνδρες που κάπνιζαν αρειμανίως χασίς στον περιβάλλοντα χώρο του τροχόσπιτου που διατηρεί ένας από αυτούς στη Λάρισα, μεταξύ αυτών μάλιστα και ένας ανήλικος! Εκεί τους τσάκωσαν επ' αυτοφώρω οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο τροχόσπιτο ιδιοκτησίας ενός 61χρονου το μεσημέρι του Σαββάτου και πέρασαν χειροπέδες στον ίδιο, σε έναν 55χρονο και σε έναν 17χρονο. Στην κατοχή τους, βρήκαν συνολικά 84,6 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με ένα κινητό και 55 ευρώ και οι τρεις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για κατοχή και αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Μετά από έναν τυπικό έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης το απόγευμα του Σαββάτου στο Ηράκλειο, συνελήφθη ένας 21χρονος Έλληνας καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν 50 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας. Ο νεαρός παρελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ