Αθλητισμός

Τέλος το ποδόσφαιρο για Κασίγιας! Τα επόμενα βήματα στην καριέρα του - Θυμηθείτε τις κορυφαίες του αποκρούσεις (βίντεο)

Ο Ίκερ Κασίγιας έβαλε τέλος στην τεράστια ποδοσφαιρική του καριέρα, όπως ανακοίνωσε η Πόρτο.

Ο τέραστιος Ίκερ Κασίγιας αποφάσισε να βάλει τέλος στην μυθική ποδοσφαιρική του καριέρα, μετά το έμφραγμα μυοκαρδίου που υπέστη ανήμερα της Πρωτομαγιάς.

Όπως ανακοίνωσε η Πόρτο, ο 38χρονος Ισπανός τερματοφύλακας θα αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή όσο αναρρώνει από την περιπέτεια που πέρασε.

«Θα κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανα πάντα, από το να είμαι στο γήπεδο. Θα προσπαθήσω να είμαι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην ομάδα και το club. Ο προπονητής μου είπε ότι θέλει να μείνω κοντά στους παίκτες, κοντά στους νεότερους παίκτες, αφού θα γίνουν πολλές αλλαγές. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των «δράκων» ο Κασίγιας.

Ο Ίκερ Κασίγιας ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης το 1996 και γρήγορα προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα των «μερένχες» το 1999. Ο Ισπανός γκολκίπερ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, στο παιχνίδι των ομίλων του Champions League απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (3-3) και αμέσως έγινε ο βασικός και αναντικατάστατος τερματοφύλακας της «βασίλισσας».

https://youtu.be/46LqYUzS5cQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ