Κόσμος

Συναγερμός στον αέρα: Επέστρεψε στη Μόσχα αεροσκάφος που είχε προορισμό το Βερολίνο

Σύμφωνα με πηγή, η πτήση της Utair Μόσχα – Βερολίνου δήλωσε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω δυσλειτουργίας του συστήματος κλιματισμού, ενώ βρισκόταν στον εναέριο χώρο της Λιθουανίας.

Οι πιλότοι του Boeing 737 αποφάσισαν να επιστρέψουν στη ρωσική πρωτεύουσα και ετοιμάζονται για έκτακτη προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Βνούκοβο.

«Boeing 737 ενώ βρισκόταν στη διαδρομή από τη Μόσχα προς το Βερολίνο γύρισε πάνω από την πόλη Κάουνας (σ.σ. Λιθουανία) εξαιτίας προβλημάτων στο σύστημα κλιματισμού. Το αεροσκάφος έχει ήδη εισέλθε στον αεροπορικό χώρο της Μόσχας. Αναμένεται να προσγειωθεί στο Βνούκοβο σε περίπου 40 λεπτά», ανέφερε η πηγή από την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης.

Μέχρι στιγμής η Utair δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση για το ζήτημα.

Σύμφωνα με ρωσικά Μέσα ενημέρωσης, η πτήση της Utair Μόσχα – Βερολίνου δήλωσε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω δυσλειτουργίας του συστήματος κλιματισμού την ώρα που βρισκόταν στον αεροπορικό χώρο της Λιθουανίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...