Πολιτική

Συνέντευξη Τσίπρα: «Τρώω γκρίνια από τη Μπέτυ αλλά ανταποκρίνομαι στις βασικές υποχρεώσεις του συζύγου»-Τι άλλο είπε για την οικογένειά του

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε μία συνέντευξη κατα την οποία μίλησε και για την προσωπική του ζωή, στην προσπάθειά του να γίνει πιο επικοινωνιακός στο κομμάτι αυτό.

Αφού τον ξενάγησε στους χώρους του πρωθυπουργικού μεγάρου, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως πατέρας και σύντροφος. «Ο άνθρωπος Αλέξης τα έχει ζήσει όλα στη ζωή του. Αλλά αισθάνομαι ότι έχω μια μεγάλη ευθύνη για τη χώρα» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας για τα υπέρ και τα κατά της θέσης του πρωθυπουργού.

Πώς διαχειρίστηκε όμως ο Αλέξης Τσίπρας και η Περιστέρα Μπαζιάνα τον αντίκτυπο που είχαν τα καθήκοντά του στα παιδιά του; «Αυτό ήταν και είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση και έχουμε κάνει πολύ δουλειά και εγώ και η σύντροφός μου, η Μπέτυ. Δουλέψαμε με τα παιδιά, να τους εξηγήσουμε, να τους κάνουμε να αισθάνονται ότι αυτό που κάνει ο πατέρας τους δεν είναι κάτι τρομακτικό. Κάποιοι άνθρωποι τον αγαπάνε πολύ, κάποιοι δεν τον συμπαθούν» είπε.

Γιατί τα παιδιά του Αλέξη Τσίπρα πάνε σε ιδιωτικό σχολείο;

«Ο μεγάλος μου γιος ήταν 4 χρονών όταν άκουγε κάποιον αρχηγό της αντιπολίτευσης, να λέει "κύριε Τσίπρα έχετε καταστρέψει τη χώρα"» είπε για την στιγμή που γιος του παρακολουθούσε κάποιον πολιτικό του αντίπαλο στην τηλεόραση.

Ο Αντώνης Σρόιτερ διερωτήθηκε γιατί τα παιδιά του πρωθυπουργού να πηγαίνουν σε ιδιωτικό σχολείο. «Κάναμε μια επιλογή να πάνε σε ένα σχολείο που έχει κάποιες ιδιαιτερότητες σε ότι αφορά τον τρόπο που γίνεται η διδασκαλία. Στο γυμνάσιο δεν ξέρω αν θα πάνε σε ιδιωτικό ή δημόσιο» είπε και σημείωσε πως και ο ίδιος φοίτησε σε ιδιωτικό δημοτικό, όμως πήγε σε δημόσιο γυμνάσιο και λύκειο. «Νομίζω η εμπειρία μου στο δημόσιο γυμνάσιο και λύκειο ήταν θετική» είπε.

Τσίπρας: «Τρώω γκρίνια αλλά ανταποκρίνομαι στις βασικές υποχρεώσεις του συζύγου»
Ο Αλέξης Τσίπρας παραδέχτηκε πως το βάρος της ανατροφής των παιδιών πέφτει στην σύντροφό του. «Είναι δυνατόν να μην τρώμε γκρίνια;» σημείωσε. «Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως στις βασικές μου υποχρεώσεις ανταποκρίνομαι. Δεν έχει υπάρξει στιγμή που τα παιδιά μου να χρειαστεί να πάνε σε ένα γιατρό και να μην είμαι εκεί. Προσπαθώ να ιεραρχώ τις προτεραιότητες». είπε στην ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ για το κατά πόσο ανταποκρίνεται στα οικογενειακά του καθήκοντα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ