Κόσμος

Συνάντηση Τραμπ με εμίρη του Κατάρ: Τι περιλαμβάνει η ατζέντα της συζήτησης στις 9 Ιουλίου

Συνάντηση στις 9 Ιουλίου θα πραγματοποιήσουν ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με τον εμίρης του Κατάρ, σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ-Θάνι για να ανταλλάξουν απόψεις για τις τελευταίες διεθνείς εξελίξεις.

Συνάντηση με τον εμίρης του Κατάρ σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ-Θάνι θα έχει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσιγκτον στις 9 Ιουλίου.

Επί τάπητος στη συνάντησή τους θα βρεθούν οι πρόσφατες περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις.

Οι δύο πλευρές θα συζητήσουν επίσης για ζητήματα που σχετίζονται με την υπάρχουσα συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών σε διάφορα πεδία, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων του Κατάρ.

Ο Λευκός Οίκος είχε ανακοινώσει τον Ιούνιο ότι σε συνάντηση που θα έχει ο Τραμπ με τον Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ-Θάνι θα συζητήσει σχετικά με τις σχέσεις των δύο χωρών σε επίπεδο ασφάλειας, καθώς και ζητήματα για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...