Κύπρος

Στο δικαστήριο η 19χρονη Βρετανίδα- Διέρρευσε το βίντεο από τη συνεύρεση με τους Ισραηλινούς

Η 19χρονη Βρετανίδα οδηγήθηκε στο δικαστήριο με την κατηγορία της δημόσιας βλάβης. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το βίντεο της συνεύρεσης της 19χρονης με τους Ισραηλινούς διέρρευσε σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου και μοιράστηκε μέσω της εφαρμογής του WhatsApp.

Στο δικαστήριο οδηγήθηκε η 19χρονη Βρετανίδα που συνελήφθη την Κυριακή, καθώς, όπως αποδείχθηκε, δεν βιάστηκε ποτέ από τους 12 Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα στην Κύπρο. Η 19χρονη που εργαζόταν σε ξενοδοχείο οδηγήθηκε στο δικαστήριο με την κατηγορία της δημόσιας βλάβης. Κι αυτό γιατί αρχικά είχε υποστηρίξει στην Αστυνομία ότι τη βίασαν 12 άτομα από το Ισραήλ αλλά, όπως αποδείχθηκε, ο ισχυρισμός της 19χρονης για ομαδικό βιασμό ήταν ψεύτικος.

Η Βρετανίδα, μετά την καταγγελία της ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, κλήθηκε ξανά για κατάθεση και ομολόγησε ότι η συνεύρεση με τους Ισραηλινούς ήταν συναινετική και ότι τρεις από τους δώδεκα τη βιντεοσκόπησαν. Όμως, όταν εκείνη αντιλήφθηκε ότι τη βιντεοσκοπούσαν, εξοργίστηκε και προχώρησε σε καταγγελία. Πάντως, μόλις η υπόθεση διαλευκάνθηκε, οι 12 Ισραηλινοί αφέθηκαν ελεύθεροι με τον δικηγόρο τους να δηλώνει: «Όπως είχα πει, δεν έγινε βιασμός. Οι νεαροί που βρίσκονταν στην Αγία Νάπα για διακοπές βίωσαν τον απόλυτο εφιάλτη». Δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail αναφέρει ότι το βίντεο που τράβηξαν οι Ισραηλινοί κυκλοφόρησε και στο Διαδίκτυο. Σε αυτό η κοπέλα δεν φαίνεται πουθενά να ζητά να κλείσουν την κάμερα.

O δικηγόρος της νεαρής δήλωσε σχετικά: «Το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται η πελάτισσά μου δεν θεωρείται ένα από τα σοβαρότερα αδικήματα στο ποινικό μας σύστημα. Το γεγονός ότι το βίντεο της πελάτισσάς μου φαίνεται να έχει περάσει σε όλο τον κόσμο είναι ένα πολύ πιο σοβαρό αδίκημα. Θέλω να μάθω ποιος έχει διαρρεύσει αυτό το βίντεο και γιατί; Αυτό το είδος εγκλήματος τιμωρείται με φυλάκιση πάνω από ένα χρόνο. Κάποιος πρέπει να ερευνήσει - τόσο εδώ όσο και στο Ισραήλ».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα τη το βίντεο ανέβηκε σε πορνογραφικές ιστοσελίδες, αλλά και μοιράστηκε μέσω της εφαρμογής WhatsApp.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ