Κοινωνία

Στη φυλακή η 44χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 56χρονου Γάλλου στην Κρήτη

Προφυλακιστέα κρίθηκε από το Δικαστήριο η 44χρονη Γαλλοαλγερινή η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του 56χρονου Γάλλου, με τον οποίο έκανε διακοπές στον Τσούτσουρα τις προηγούμενες ημέρες.

Και παρά το γεγονός ότι η κατηγορούμενη οδηγείται στη φυλακή, η ίδια σύμφωνα με τις πληροφορίες, επιμένει στην αθωότητά της, δηλαδή ότι δεν διέπραξε το έγκλημα με το ψαλίδι, αλλά ότι ο σύντροφός της αυτοτραυματίστηκε.

Όπως δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Νίκος Σωμαράκης: «Η ίδια μου ζήτησε να σας μεταφέρω ότι δεν είχε καμία σχέση με το θάνατο του 57χρονου και πως επρόκειτο για αυτοτραυματισμό. Ο ίδιος άνθρωπος είχε κάνει και στο παρελθόν απόπειρα αυτοκτονίας στην Γαλλία. Η ανάκριση δεν έχει ολοκληρωθεί, υπολείπονται στοιχεία πολύ σημαντικά, όπως η ιατροδικαστική εξέταση που θα δείξει αν έχει εμπλοκή ή όχι».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε περάσει το κατώφλι του ανακριτή με τη συνοδεία αστυνομικών προκειμένου να απολογηθεί.

Την Τετάρτη είχε οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα, ο οποίος της άσκησε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο, επειδή, ωστόσο, δεν είχε συνήγορο υπεράσπισης, βρέθηκε εκ νέου σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο.

 neakriti

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...