Εσωτερική Ασφάλεια

Σκηνές Φαρ Ουεστ στη Μεσσήνη - Κυνηγητό και ανταλλαγή πυροβολισμών στη μέση του δρόμου

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία μπροστά στα έντρομα μάτια κατοίκων της περιοχής. Οι δράστες κινούνταν με αυτοκίνητα και προσπαθούσαν να πετύχουν οι μεν τους δε...

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 11.30 το πρωί. Πολύ κοντά στο δημαρχείο Μεσσήνης, ακούστηκαν πυροβολισμοί και επικάτησε πανικός.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε τσιγγάνους, που όπως φαίνεται έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες. Οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου, έσπευσαν να απομακρυνθούν, πριν φτάσουν στο σημείο περιπολικά.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Θεωρείται πάντως πολύ πιθανό, να πρόκειται για τις δύο οικογένειες Ρομά, που είχαν απασχολήσει σε ανάλογο περιστατικό την περασμένη Παρασκευή.

Μαρτυρίες για τους πυροβολισμούς στη Μεσσήνη

Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews.gr, γύρω στις 11:20 το πρωί, στην κεντρική οδό της Εθνάρχου Μακαρίου, ακούστηκαν γύρω στους 10 πυροβολισμούς.

Ταυτόχρονα, αυτόπτες μάρτυρες, αντιλήφθηκαν δυο ΙΧ αυτοκίνητα να «κυνηγιούνται», κινούμενα με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς την Καλαμάτα.

Πυροβολισμοί ακούστηκαν στη συνέχεια και στον κόμβο εισόδου της Μεσσήνης ενώ τα δυο οχήματα συνέχισαν το ξέφρενο «κυνηγητό» με κατεύθυνση προς το Ασπρόχωμα.

Όπως είναι φυσικό, οι κάτοικοι της Μεσσήνης είναι ανάστατοι από τα συνεχόμενα άκρως επικίνδυνα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα ακόμα και «μέρα – μεσημέρι» σε πολυσύχναστα κεντρικά σημεία και ζητούν παράλληλα από τις αρχές να δράσουν πριν να είναι αργά!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...