Αθλητισμός

Σαν σήμερα ο άθλος της Εθνικής με την Τσεχία: Το ιστορικό γκολ του Δέλλα σε βίντεο από την κερκίδα!

Συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από το γκολ του Δέλλα στον ημιτελικό με την Τσεχία, δείτε VIDEO του Θέμη Καίσαρη μέσα από το "Ντραγκάο" με την κεφαλιά του "Κολοσσού" και τους έξαλλους πανηγυρισμούς στη συνέχεια.

Μια βραδιά ονειρεμένη. Μια βραδιά ανεπανάληπτη, μαγική, από εκείνες που τις διηγείσαι κάποια στιγμή στα παιδιά και τα εγγόνια σου και φαντάζουν σαν παραμύθι. Γιατί αυτό ήταν η πορεία της Εθνικής ομάδας στα γήπεδα της Πορτογαλίας το 2004, ένα παραμύθι πέρα για πέρα αληθινό, με πρωταγωνιστές τον χερ-Ότο και τα παλικάρια του που έβγαλαν στους δρόμους όλους τους Έλληνες!

Σαν σήμερα (1/7) ήταν η μεγαλειώδης πρόκριση απέναντι στην πανίσχυρη Τσεχία. Ο Τσάρτιας εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, ο Δέλλας σηκώθηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και τους Έλληνες στα ουράνια. Η γαλανόλευκη ήταν στον τελικό του Euro και διεκδικούσε το τρόπαιο. Ποιος να το έλεγε και να το πίστευε...

Ο Θέμης Καίσαρης ήταν στο Ντραγκάο μαζί με τον Τσάρλυ και έζησαν από μέσα τον θρίαμβο. Μάλιστα ο Θέμης με το κινητό εκείνης της εποχής αποφάσισε να απαθανατίσει τη στιγμή. Αν συνέβαινε κάτι καλό (όπως και έγινε), θα ήταν ένα ντοκουμέντο μοναδικό. Αν όχι, απλά θα έκανε delete για να σώσει χώρο στο κινητό του. Και όμως, κατέγραψε όλη τη φάση και τους πανηγυρισμούς.

Δείτε το VIDEO με το γκολ και ό,τι ακολούθησε σε κερκίδα και αγωνιστικό χώρο:

https://youtu.be/NGsvILyvGw4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...