Καιρός

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός θα χαλάσει αλλά δεν αναμένεται κανένας κυκλώνας!

Μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ξέσπασε ο Σάκης Αρναούτογλου για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για κυκλώνα που αναμένεται να «χτυπήσει» τη χώρα.

Ο γνωστός μετεωρολόγος ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κυκλώνα, ωστόσο, ενημέρωσε ότι το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα «χαλάσει».

Ειδικότερα στην ανάρτηση του ανέφερε: «Επειδή μου στέλνετε κάποια δημοσιεύματα από διάφορες ιστοσελίδες τις τελευταίες ώρες για κυκλώνες κλπ που υποτίθεται θα πλήξουν τη χώρα σήμερα Παρασκευή θα σας έλεγα ότι: Δεν αναμένεται κανένας κυκλώνας!

Όπως σας έχω αναφέρει από την περασμένη Τετάρτη ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό, όχι και τόσο και πάλι συνηθισμένο για την εποχή, θα περάσει πάνω από τη χώρα μας το Σαββατοκύριακο (κυρίως τις βραδινές - νυχτερινές ώρες του Σαββάτου προς την Κυριακή) δίνοντας αρχικά έντονα κατά τόπους φαινόμενα στα δυτικά κεντρικά και βόρεια και μέσα στην Κυριακή ένα σχετικά σύντομο πέρασμα από διάσπαρτες μπόρες ή και καταιγίδες στην υπόλοιπη χώρα και πρόσκαιρη σταδιακή βελτίωση, καθώς και τη Δευτέρα αλλά κυρίως την Τρίτη δεν αποκλείεται νέα μεταβολή του καιρού, όμως και βελτίωση και σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας από την Τετάρτη»!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ