Εσωτερική Ασφάλεια

Ρομά πυροβόλησαν στον αέρα κι γρονθοκόπησαν οδηγό γιατί τους έκανε... παρατήρηση!

Σκηνές... ροκ παρακολούθησαν έκπληκτοι οι επιβάτες των οχημάτων που κινούνταν στον δρόμο Μεσσήνης– Ασπροχώματος στη Μεσσηνία, όταν είδαν μια ομάδα Ρομά να βγαίνουν από το αυτοκίνητό τους διακόπτοντας την κυκλοφορία, να ξυλοκοπούν αλύπητα τον οδηγό ενός άλλου οχήματος και να τον απειλούν με όπλο!

Ο άτυχος οδηγός είχε κάνει εν κινήσει παρατήρηση στον αντίστοιχο του αυτοκινήτου που τον ακολουθούσε επειδή κόντεψε να τον τρακάρει, το απόγευμα της Παρασκευής. Ξαφνικά, όμως, τον είδε να τον προσπερνά και να σταματά μπροστά του ακινητοποιώντας το όχημά του. Αδιαφορώντας για όσους τους έβλεπαν, οι Ρομά βγήκαν με άγριες διαθέσεις από το αυτοκίνητό τους και άρχισαν να τον χτυπούν, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαν να τον βγάλουν στον δρόμο.

Αφού... ξυλοφόρτωσαν τον οδηγό, μπήκαν ξανά στο αυτοκίνητό τους και έκαναν αναστροφή, αλλά εκείνος κάτι τους είπε με αποτέλεσμα να σταματήσουν, να βγουν έξω και να τον απειλήσουν πυροβολώντας στον αέρα με το όπλο που κρατούσε ένας από αυτούς! Όμως, οι αυτόπτες μάρτυρες είχαν ήδη ειδοποιήσει την Αστυνομία, άνδρες της οποίας περιπολούσαν κοντά στο αεροδρόμιο της περιοχής και έφτασαν αμέσως στο σημείο.

Δυο από τους «νταήδες» ηλικίας 41 και 32 χρόνων συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενοι για πρόκληση σωματικής βλάβης, παράνομη οπλοκατοχή, απειλή και άσκοπους πυροβολισμούς, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν και άλλα άτομα που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του οδηγού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ