Αθλητισμός

Ρίξη Μιλουτίνοφ με Ολυμπιακό: Ζήτησε τα λεφτά του ο Σέρβος για να μην καταθέσει προσφυγή

Ένα περιστατικό που επαναφέρει στο προσκήνιο όσα έχουν ειπωθεί για τα οικονομικά προβλήματα των ερυθρόλευκων, είναι αυτό με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Οι σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο καλές. Ο Σέρβος σέντερ ζήτησε τα λεφτά του από την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ, "απειλώντας" την ότι σε διαφορετική περίπτωση θα καταθέσει προσφυγή.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ζήτησε μέσω επιστολής του προς την ΚΑΕ Ολυμπιακός την εξόφληση των δεδουλευμένων του προκειμένου να μην καταθέσει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport.

Οι Πειραιώτες φαίνεται ότι χρωστούν στον Σέρβο σέντερ κοντά στις 300.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε τρεις μήνες. Η ομάδα του Πειραιά αναμένεται, πάντως, να δώσει άμεσα χρήματα στον παίκτη, στον οποίο έχει ξεκαθαριστεί ότι δεν πρόκειται να πουληθεί σε καμία ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον Μιλουτίνοφ, το συμβόλαιο του οποίου με τους Πειραιώτες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...