Εσωτερική Ασφάλεια

Πύργος: Μεθυσμένος αλλοδαπός χωρίς χαρτιά χτύπησε γυναίκα και αστυνομικούς

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για παραβάσεις του... μισού Ποινικού Κώδικα βρίσκεται ένας 30χρονος παράνομος μετανάστης «νταής» που έγινε τύφλα στο μεθύσι και προκάλεσε αλλεπάλληλα επεισόδια στον Πύργο, πρώτα σε βάρος μιας γυναίκας και στη συνέχεια σε βάρος δύο αστυνομικών που πήγαν να τον συλλάβουν, το βράδυ του Σαββάτου!

Αρχικά, ο δράστης επιτέθηκε στην αδελφή της πρώην συντρόφου του και την γρονθοκόπησε τραυματίζοντάς την. Στη συνέχεια έφυγε, αλλά επέστρεψε την στιγμή που η γυναίκα έδινε κατάθεση στους αστυνομικούς και τους τον έδειξε. Ο 30χρονος προσπάθησε να διαφύγει κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς με το μοτοποδήλατο που οδηγούσε, ενώ ταυτόχρονα απειλούσε και έβριζε τους αστυνομικούς, τους οποίους μάλιστα έσπρωξε βίαια.

Εκείνοι τον καταδίωξαν και τον πρόφτασαν, αλλά αντιστάθηκε και πάλεψε μαζί τους χτυπώντας τους με γροθιές και κλωτσιές, ώσπου τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν με χειροπέδες. Στο τμήμα όπου τον οδήγησαν, διαπιστώθηκε ότι ήταν μεθυσμένος, βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα και δεν διέθετε διαβατήριο ούτε δίπλωμα οδήγησης, ενώ το μοτοποδήλατο δεν έφερε πινακίδα κυκλοφορίας και ασφαλιστήριο συμβόλαιο!

Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας με πλήθος κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, σωματικές βλάβες, απείθεια, αντίσταση, παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και μια σειρά από άλλες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ