Στρατός Ξηράς

Πρόσκληση από τον Στρατιωτικό Σύνδεσμο Ελλήνων Εφέδρων: «Η Πατρίδα, σε χρειάζεται!»

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ

Ο Στρατιωτικός Σύνδεσμος Ελλήνων Εφέδρων, ιδρύθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2007 και έχει να επιδείξει έως σήμερα ένα πολύ σημαντικό έργο. Ο Σ.Σ.Ε.ΕΦ. στοχεύει στην συνέχιση της παράδοσης της έννοιας του Πολίτη-Οπλίτη όπως έχει διαμορφωθεί κατά την Αρχαία, τη Βυζαντινή και την Σύγχρονη Ελληνική Ιστορία.Ο Εθελοντισμός, η Πολιτική Προστασία, η συνεργασία και σύνδεση των πολιτών με τον Ελληνικό Στρατό, η Ενημέρωση-Πρόληψη, είναι οι βασικοί τομείς δραστηριότητας του Σ.Σ.Ε.ΕΦ.Ο Σ.Σ.Ε.ΕΦ, ως αναπόσπαστο κομμάτι των Δυνάμεων Εθνοφυλακής του ΕΣ, κινείται και δραστηριοποιείται με κάθε ηθικό και νόμιμο τρόπο, όπως αυτό προβλέπεται από την Ελληνική Νομοθεσία και το Σύνταγμα της Ελλάδος.

Σκοπός μας είναι η παροχή βοήθειας στο κράτος, η προστασία των πολιτών, σε καταστάσεις κρίσεων φυσικών καταστροφών, καθώς και εν καιρώ πολέμου, ως έφεδροι οπλίτες.Στην προσπάθειά του, ο Σ.Σ.Ε.ΕΦ να ανασυνταχθεί, χρειάζεται νέους έμψυχους Εθελοντές, έτοιμοι να συνδράμουν στο σπουδαίο έργο του.

Εάν αποφασίσατε πως ήλθε η ώρα να κάνετε κι εσείς αυτό το μικρό το κάτι παραπάνω για το ευρύτερο καλό, κι επιθυμείτε να προσφέρετε εθελοντικά, στην πολιτεία και τον Ελληνικό Στρατό, μπορείτε να Εγγραφείτε και γίνετε ενεργό μέλος, ώστε να συμμετάσχετε στις δραστηριότητες κι εκδηλώσεις που ανακοινώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.Έλα να βάλεις κι εσύ ένα χεράκι, κανένας και καμία δεν περισσεύει. Άνδρες και Γυναίκες, αλλά και να δείξουμε το παράδειγμα και στα παιδιά.

Οι Έφεδροι πάντα σε ετοιμότητα στο πλάι της πολιτείας, των πολιτών, και του Ελληνικού Στρατού, με οδηγό, το ευρύτερο κοινό καλό.Επικοινώνησε τώρα..

Η Πατρίδα, σε χρειάζεται!»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ