Αθλητισμός

"Προκλητικά" αποκαλυπτικός ο Σπανούλης: «Στον Ολυμπιακό πέρασα καλύτερα από τον Παναθηναϊκό»-Βίντεο

Σε μία συνέντευξη που έδωσε σε...παιδιά ο αρχηγός του Ολυμπιακού φαίνεται να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις. 

Ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε στην ακαδημία των αδερφών Μάντζαρη και μίλησε στα παιδιά. Ο "Kill Bill" απάντησε, μάλιστα, σε ερώτηση σχετικά με το που πέρασε καλύτερα: στον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό.

Ο Βασίλης Σπανούλης απάντησε σ’ όλες τις ερωτήσεις των νεαρών αθλητών που βρίσκονται στο Summer Camp της PBA, της ακαδημίας δηλαδή του Βαγγέλη και του Αντώνη Μάντζαρη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού κλήθηκε να δώσει απάντηση στο αν πέρασε καλύτερα στον Παναθηναϊκό ή κατά την παρουσία του στους Πειραιωτές.
«Είναι δύο τελείως διαφορετικές ομάδες. Στον Ολυμπιακό πέρασα καλύτερα γιατί είναι μια ομάδα που ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία μου. Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε κάτι καινούργιο από την αρχή, κάτι πολύ δύσκολο με μικρό μπάτζετ και νέα παιδιά, τα οποία άντεξαν την πίεση και πήραν ευθύνη στις πλάτες τους. Κάναμε πολύ σπουδαία πράγματα, ενώ κάποιοι δεν μας υπολόγιζαν. Όλο αυτό ήταν σαν παραμύθι για μένα», εξήγησε ο Σπανούλης, μιλώντας στη συνέχεια για το αν στερήθηκε κάτι για να φτάσει στην κορυφή:

«Πολλές φορές μετά το σχολείο, οι φίλοι μου πήγαιναν για βόλτα στην πλατεία, για καφέ. Εγώ πάντα έπαιρνα το ποδήλατο ή το λεωφορείο για να πάω να κάνω προπόνηση στο γήπεδο. Κι αφού τελείωνα, πήγαινα κι εγώ μαζί τους έξω. Πάντα είχα προτεραιότητες, δεν μου έλειψε όμως τίποτα. Αν δεν τελείωνα την προπόνηση, δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=0ZLQDQQZ7kg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ