Καιρός

Πλημμύρισαν τα πάντα στη Ναυπακτία! - 55 άτομα απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες!-Βίντεο, Εικόνες

Τεράστια προβλήματα στη Ναυπακτία προκάλεσε η ισχυρή βροχόπτωση με πλημμυρισμένους δρόμους και εγκλωβισμένους να ζητούν βοήθεια. Η πυροσβεστηκή απεγκλώβισε 55 άτομα πέριπου που βρίσκονταν σε άμεσοι κίνδυνο.

Περίπου 55 άτομα που κινδύνευαν εξ αιτίας των έντονων βροχοπτώσεων στη Ναύπακτο διέσωσε σήμερα τα ξημερώματα η Πυροσβεστική υπηρεσία στον Πλατανίτη Ναυπάκτου, στον Άγιο Παντελεήμονα Αντιρρίου, στην Μακύνεια και στην «Ιονία» οδό, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

https://youtu.be/Lmtg18O1ePU

Μάλιστα η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής εξακολουθεί να είναι μεγάλη, αφού στις παραπάνω περιοχές επιχείρησαν και εξακολουθούν να βρίσκονται σε ετοιμότητα 80 πυροσβέστες με 32 οχήματα, ένα ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα και δύο σωστικές λέμβοι της 6ης ΕΜΑΚ.

Ειδικότερα στην περιοχή του Πλατανίτη Ναυπάκτου παρουσιάστηκε αύξηση της στάθμης των ομβρίων υδάτων και πραγματοποιήθηκαν διασώσεις και αντλήσεις. Οι πυροσβέστες μετέφεραν δύο άτομα από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, καθώς και έξι άτομα από υπόγεια κατοικιών σε υψηλότερους ορόφους. Επίσης ακόμη 20 άτομα μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία.

https://youtu.be/EBmyYcOS3Ao

Στον Άγιο Παντελεήμονα Αντιρρίου μεταφέρθηκαν τέσσερα άτομα από κάμπινγκ σε ασφαλές σημείο, ενώ στην γειτονική περιοχή της Μακύνειας διασώθηκαν τρία άτομα που είχαν εγκλωβιστεί σε σπίτι.

https://youtu.be/R1s31AWVCPg

Όσον αφορά τα αυτοκίνητα που είχαν εγκλωβιστεί σε τούνελ της «Ιονίας» Οδού, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν 20 άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ