Κύπρος

Πλήρης ανατροπή στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού στην Κύπρο- Στη δικαιοσύνη η 19χρονη

Πλήρη ανατροπή στην υπόθεση βιασμού στην Κύπρο, με την ομολόγία της 19χρονης ότι έκανε την καταγγελία επειδή της βιντεοσκοπούσαν.

Ολική ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση της καταγγελίας για ομαδικό βιασμό 19χρονης Βρετανίδας σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα στην Κύπρο, καθώς η καταγγέλουσα ομολόγησε, πως ό,τι έγινε, έγινε με τη θέλησή της και η καταγγελία έγινε επειδή την βιντεοσκόπησαν.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα sigmalive.com, οι 7 νεαροί από το Ισραήλ που κρατούνται ως ύποπτοι για τον ομαδικό βιασμό, αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι εντός της μέρας. Παράλληλα η Αστυνομία συνέλαβε την 19χρονη Βρετανίδα και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου. Η Αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη της 19χρονης, αφότου έλαβε τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων αλλά και των επιστημονικών εξετάσεων.

Η νεαρή κλήθηκε εκ νέου για κατάθεση και ομολόγησε ότι η συνεύρεση με τους νεαρούς έγινε με τη θέλησή της και αφού προηγουμένως συνεννοήθηκαν. Ομολόγησε ότι η ίδια τους προσκάλεσε και αντιλήφθηκε, ότι κάποιοι την κινηματογραφούσαν, ένιωσε θιγμένη και θυμωμένη και προέβη στην σχετική καταγγελία. Τις επόμενες ώρες οι νεαροί αναμένεται να οδηγηθούν στην ΑΔΕ Αμμοχώστου όπου και θα απολυθούν.

Αύριο η νεαρή αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για την εκδίκαση της υπόθεσης με το αδίκημα της πρόκλησης δημόσιας βλάβης. Ο δικηγόρος των Ισραηλινών σε δηλώσεις του σε Ισραηλινά Μέσα ανέφερε ότι «όπως σας είχα πει δεν έγινε βιασμός. Οι νεαροί που βρίσκονταν για διακοπές στην Αγία Νάπα έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη. Σήμερα θα επιστρέψουν στο σπίτι τους και στις οικογένειές τους. Η κυπριακή Αστυνομία έφερε εις πέρας την έρευνα της υπόθεσης, με πολύ επαγγελματισμό».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ