Περιβάλλον

Παραπονιόταν για πόνο στο αυτί - Δεν θα πιστέψετε τι ζούσε μέσα του για τρεις ημέρες! (βίντεο)


Μια αηδιαστική ανακάλυψη έκανε ένας γιατρός στο Βιετνάμ, εξετάζοντας το αυτί ενός ασθενή. Εντόπισε και αφαίρεσε μια πεταλούδα που είχε «φρακάρει» μέσα στο αυτί ενός άνδρα για τρεις ημέρες.

Στο βίντεο, ένας ανώνυμος άνδρας κάθεται στο ιατρείο του Δρ. Τουάν στο νοσοκομείο της επαρχίας Χα Ναμ στο βόρειο Βιετνάμ και παρακολουθεί μέσα από οθόνη τον γιατρό να αφαιρεί το έντομο, με τη βοήθεια μιας χειρουργικής λαβίδας.

Ο ασθενής παρακολουθούσε την όλη διαδικασία σε μια οθόνη

Παραπονέθηκε για πόνο στο αυτί και ένιωθε το έντομο

Ο άνδρας είχε παραπονεθεί για πόνο στο αυτί και μάλιστα ισχυρίστηκε πως ένιωσε ότι ένα έντομο προσπαθούσε να μπει όλο και πιο βαθιά στο αυτί του. Μετά από μια σύντομη εξέταση, την οποία παρακολουθούσε από μια οθόνη υπολογιστή, ο Δρ. Τουάν βρήκε μια μικροσκοπική πεταλούδα μέσα στο κανάλι του αυτιού του άνδρα. Και σαν να πρόκειται για μια συνηθισμένη διαδικασία, ο γιατρός απομάκρυνε το έντομο με την βοήθεια μιας χειρουργικής λαβίδας.


Πάντως, παρά το γεγονός ότι ο ασθενής παρακολουθούσε όλη αυτή την φρικτή διαδικασία, παρέμεινε απόλυτα ήρεμος. Βέβαια, η πρώτη προσπάθεια απέτυχε καθώς η λαβίδα δεν ήταν πολύ μακριά με τον γιατρό να επιμένει και τελικά να καταφέρνει να απομακρύνει το νεκρό πλάσμα από το αυτί του ασθενή.

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως, που γιατροί αφαιρούν αηδιαστικά πράγματα από το σώμα ενός ανθρώπου. Πριν από λίγο καιρό, ένας οφθαλμίατρος αφαίρεσε μέλισσες που ζούσαν μέσα στο μάτι μιας γυναίκας και τρέφονταν από τα δάκρυά της.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ygeia/giatros-afairese-petaloyda-apo-ayti-astheni

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ