Πολιτική

Παράπονα στη Βουλή από Βαρουφάκη και Βελόπουλο -Τι συνέβη με τα έδρανα

Με το... καλημέρα ξεκίνησαν οι κόντρες στη νέα Βουλή, αφού επεισόδιο δημιουργήθηκε με αφορμή τις θέσεις που θα καταλάβουν τα κόμματα στο Κοινοβούλιο, πρωταγωνιστές οι Κυριάκος Βελόπουλος και Γιάνης Βαρουφάκης.

Οπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Star ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και οι βουλευτές του κόμματός του κανονικά θα έπρεπε να κάθονται στα δεξιά ορεινά έδρανα, εκεί δηλαδή που καθόταν η Χρυσή Αυγή στην προηγούμενη Βουλή.

Ωστόσο, ο Κυριάκος Βελόπουλος φαίνεται πως είχε προνοήσει και έτσι διεμήνυσε στους αρμόδιους της Βουλής ότι το κόμμα του προτίθεται να κάτσει οπουδήποτε αλλού, πλην των εδράνων όπου βρίσκονταν στο παρελθόν το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, αφού δε θέλει να έχει καμία απολύτως ταύτιση.

Θα διαμαρτυρηθεί ο Βαρουφάκης
Από την άλλη, εκείνος που δεν ρώτησε πού θα καθίσει το κόμμα του στη νέα Βουλή ήταν ο Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος βρέθηκε προ εκπλήξεως. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του σταθμού ο γ.γ του ΜεΡΑ 25 αναμένεται να διαμαρτυρηθεί στο προεδρείο της Βουλής προκειμένου να μετατοπιστεί πιο αριστερά. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που ενοχλεί τον κ. Βαρουφάκη δεν είναι ότι θα κάθεται ανάμεσα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ότι θα βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον Κυριάκο Βελόπουλο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...