Πολιτική

Παπαχριστόπουλος για την ένσταση Κουρουμπλή: Εχω μάθει στη ζωή μου να κερδίζω, αλλά και να χάνω

Το αποτέλεσμα που προέκυψε από τις εθνικές εκλογές 2019 μπορεί να ήταν ξεκάθαρο, ωστόσο πολλά ήταν τα «θρίλερ» που απασχόλησαν. Ενα από αυτά ήταν εκείνο μεταξύ του Παναγιώτη Κουρουμπλή και του Θανάση Παπαχριστόπουλου που είχαν διαφορά μόλις πέντε ψήφων.

Μπορεί η μεταγραφή του ΣΥΡΙΖΑ από τους ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος να είδε στα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της 7ης Ιουλίου να εκλέγεται, αλλά ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής στο άκουσμα των 5 ψήφων διαφοράς μεταξύ τους, έσπευσε να καταθέσει ένσταση και να ζητήσει επανακαταμέτρηση των ψήφων.

Ο Παπαχριστόπουλος για την ένταση του Κουρουμπλή
Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας στο enikos.gr αναφέρθηκε στο περιστατικό λέγοντας πως δεν έχει να χωρίσει κάτι με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Περνάμε το μαρτύριο της σταγόνας, ήταν έξι ψήφοι και ο Παναγιώτης κατέθεσε ένσταση, όπως ήταν λογικό, διότι δεν μιλάμε για μία διαφορά 100-200. Αλλωστε, δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί του. Εχω μάθει στη ζωή μου να κερδίζω, αλλά και να χάνω».

«Παρών» και οι δύο στην διαδικασία
Οπως τόνισε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Κουρουμπλής θα παραστούν στη διαδικασία επανακαταμέτρησης ως παρατηρητές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ