Κίνα

Πανικός στην Κίνα: Άνδρας επιτίθεται με μαχαίρι σε ηθοποιό (Βίντεο)

Ο βετεράνος ηθοποιός Σάιμον Γιαμ Ταμ δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στο στομάχι ενώ βρισκόταν σε εκδήλωση για τα εγκαίνια νέου κτιρίου στη Νότια Κίνα.

Ο 64χρονος Σάιον Γιαμ βρισκόταν στη σκηνή της εκδήλωσης, όταν ένας άνδρας τον πλησίασε και του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι του φρούτου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνουν τα κινεζικά ΜΜΕ. Από την επίθεση, ο ηθοποιός υπέστη τραύματα στην κοιλιακή χώρα, αλλά και στο δεξί του χέρι, με το οποίο επιχειρούσε να αποτρέψει τον άνδρα.

Σοκάρει το βίντεο της επίθεσης στον Κινέζο ηθοποιό
Η βρετανική The Sun δημοσίευσε βίντεο στο οποίο φαίνεται καθαρά ο άνδρας να επιτίθεται στον 64χρονο ηθοποιό και να του καταφέρει τουλάχιστον δύο χτυπήματα με το μαχαίρι στην κοιλιά.

https://youtu.be/6xXwT3JxH80

Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός μετά την επίθεση

Αμέσως, ο Σάιμον Γιαμ μετήχθη στο Χονγκ Κονγκ όπου υπεβλήθη σε μικρής έκτασης χειρουργική επέμβαση. «Δέχτηκε τραύμα στην κοιλιακή χώρα και ένα κόψιμο στο δεξί του χέρι» ανακοίνωσε ο μάνατζέρ του Λέστε Μο. Οι γιατροί ωστόσο εμφανίστηκαν καθησυχαστικοί καθώς δεν υπέστη σοβαρή ζημιά σε κάποιο ζωτικό όργανο.

Ο ύποπτος που συνελήφθη στο σημείο φαίνεται πως είναι ένα 53χρονος ντόπιος, που έχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια. Ευτυχώς κρατούσε μαχαίρι για φρούτα, γεγονός που συνέβαλε ώστε το τραύμα να είναι μικρό και να μην προκαλέσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στον 64χρονο ηθοποιό.

Ο Σάιμον Γιαμ είναι περισσότερο γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στην ταινία «Τομπ Ράινερ: Το λίκνο της ζωής», με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί το 2003.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ