Κόσμος

Πακιστάν: 11χρονο Χριστιανόπουλο σκοτώθηκε από το αφεντικό του για ένα ευρώ!

Οι φρικαλεότητες κατά των Χριστιανών στο Πακιστάν συνεχίζονται...
Ο Badal Masih εργάστηκε σε μια αποθήκη που ανήκε σε μουσουλμάνο που ονομαζόταν Ifran. Ο εργοδότης του εξοργίστηκε όταν το παιδί του είπε ότι δεν θα δούλευε πλέον γι 'αυτόν. Ήταν ένα «πολύ υπάκουο παιδί», λέει η μητέρα του. «Πήραν τη ζωή του χωρίς λόγο».

Το Χριστιανόπουλο ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον μουσουλμανο εργοδότη του, ο οποίος εξαφανίστηκε. Η δολοφονία πραγματοποιήθηκε χθες στο Φαϊσαλαμπάντ του Πακιστάν. Ο Μπαντάλ Μασίχ εργάστηκε σε μια μάντρα ιδιοκτησίας του Ifran.

"Είμαι πολύ φτωχή, αλλά έχω πίστη στο Θεό", λέει η μητέρα του Badal, Shareefan Bibi. «Θα αγωνιστώ για δικαιοσύνη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή».

Ο Badal έζησε στο Rasheedabad, μια περιοχή στο Faisalabad. Ο πατέρας του, Shahzad Masih, είναι εξαρτημένος από τα ναρκωτικά και δεν εργάζεται. Η μητέρα είναι η μόνη από τους γονείς που εργάζεται ως οικιακή βοηθός.

Δεδομένης της φτώχειας της οικογένειας, το αγόρι βρισκόταν στην πρώτη του σχολική φοίτηση, αφού οι γονείς του δεν μπόρεσαν να τον εγγράψουν νωρίτερα.

Για να βοηθήσει την οικογένεια, ο Badal αποφάσισε να ξεκινήσει μια θερινή δουλειά σε μια αποθήκη που ανήκε σε μουσουλμάνο, όχι μακριά από το σπίτι, για 50-100 ρουπίες (30 έως 60 αμερικάνικες σεντς) την ημέρα.

Πριν από δύο ημέρες, το αγόρι ζήτησε από τον εργοδότη δάνειο 180 ρουπιών (1,15 δολ. ΗΠΑ) για ορισμένες δαπάνες που απαιτούνται για την οικογένεια.

Χθες το αφεντικό άρχισε να κακοποιεί το παιδί επειδή δεν επέστρεψε τα χρήματα. Σε εκείνο το σημείο, ο Badal επέστρεψε στο σπίτι του, πήρε 150 ρουπίες από τη μητέρα του και επέστρεψε στην αποθήκη για να αποπληρώσει το χρέος. Τότε είπε στον ιδιοκτήτη ότι δεν θα δούλευε πλέον γι 'αυτόν. Αυτό εξόργισε τον άνθρωπο ο οποίος, με τον αδελφό του Akram, χτύπησε βάναυσα το αγόρι στο κεφάλι με σιδερένιες ράβδους.

To Χριστιανόπουλο πέθανε από τον ξυλοδαρμό. Η μητέρα του, Shareefan, η οποία είχε πάει στην μάντρα επειδή ο γιος της δεν επέστρεψε, είδε τον ξυλοδαρμό. Οι απεγνωσμένες κραυγές του προσέλκυσαν την προσοχή των γειτόνων που κάλεσαν την αστυνομία.

Η μητέρα υπέβαλε καταγγελία εναντίον των δύο ανδρών που έχουν διαφύγει. Σύμφωνα με την Shareefan, ο γιος της βιάστηκε επίσης, αλλά η αυτοψία δεν βρήκε κανένα σημάδι σεξουαλικής βίας.

Μιλώντας για τον Badal, η μητέρα τον θυμάται "ένα πολύ υπάκουο παιδί. Ήθελε να κερδίσει κάτι για να υποστηρίξει εμένα και την οικογένεια. Αυτοί οι σκληροί ιδιοκτήτες πήραν τη ζωή του χωρίς λόγο ».

"Τα δάκρυά μου μπορούν να σβηστούν μόνο εάν οι ένοχοι τιμωρηθούν σκληρά και βρεθούν πίσω από τα σίδερα για το υπόλοιπο της ζωής τους για την αμαρτία που διέπραξαν εναντίον του αθώου παιδιού μου".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...