Κοινωνία

Πάτρα: Κινηματογραφικές σκηνές με σκάφη και ελικόπτερο από επιχείριση του λιμενικού για τον εντοπισμό διακινητών ναρκωτικών (εικόνες)

Εντοπίστηκε κλεμμένο σκάφος στον Πλάτανο Ακράτας - Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε κλαπεί από την Λευκάδα και οι δράστες το εγκατέλειψαν όταν έγιναν αντιληπτοί. Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην περιοχή της παραλίας Πλατάνου στην Αχαΐα.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη μαζί με ελικόπτερο και σκάφη του λιμενικού, πραγματοποιούν έρευνες στην περιοχή, ενώ αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός και επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του «filodimos.gr», πρόκειται για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν δύο άτομα που αποβιβάστηκαν από ταχύπλοα σκάφη στην παραλία της Πούντας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο ταχύπλοα, το ένα εκ των οποίων ήταν κλεμμένο, είχαν αποπλεύσει από παραλία της Λευκάδας και κατευθύνθηκαν προς τον Κορινθιακό Κόλπο.Κάποια στιγμή οι χειριστές των δύο ταχύπλοων έφθασαν στην παραλία της Πούντας, όπου εγκατέλειψαν τα σκάφη και στην συνέχεια κινήθηκαν προς τις γειτονικές περιοχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ