Κυβέρνηση

Ο Κυβερνήτης του «Νικηφόρου» Πλωτάρχης Γιώργος Λαϊάκης υπασπιστής του ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλου

Μετά τις εύστοχες επιλογές, του απόστρατου Αξιωματικού της ΠΑ Θ. Βάλαρη, στο πολιτικό του γραφείο και του Δημοσιογράφου Μάνου Πιτσιδιανάκη, ως επικεφαλής της Διεύθυνσης Ενημέρωσης του υπουργείου άμυνας, ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, συνεχίζει τις τοποθετήσεις καταξιωμένων στελεχών στο επιτελείο του.

Σειρά όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, είχε ο Καλαμπακιώτης Πλωτάρχης, Γιώργος Λαϊάκης, ο οποίος διετέλεσε Κυβερνήτης της Κανονιοφόρου ''ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ''.
Γνωστός στο πανελλήνιο από το 2018, όταν ως Κυβερνήτης του ''ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ'', περιπολώντας στην περιοχή των Ιμίων, απομάκρυνε τουρκικό σκάφος που είχε παραβιάσει τα Ελληνικά χωρικά ύδατα, προσπαθώντας να δημιουργήσει επεισόδιο.

Πλέον ο Πλωτάρχης Λαϊάκης, θα βρίσκεται στο πλευρό του νέου ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου, ως ο υπασπιστής του από το Πολεμικό Ναυτικό.
Εξαίρετος και ακέραιος χαρακτήρας, καταγράφεται ως μία ακόμη άριστη επιλογή συνεργάτη, από τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...