Πολιτική

«Ορθιος» - Σκούντησαν βουλευτή του Βελόπουλου για να σηκωθεί να χειροκροτήσει! (βίντεο)

Ένα... ευτράπελο κατέγραψε η κάμερα στην ελληνική Βουλή, αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου.

Είναι η στιγμή που ο Κυριάκος Βελόπουλος, αρχηγός της Ελληνικής Λύσης, έχει ολοκληρώσει την ομιλία του στην ελληνική Βουλή, όπου έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της τριήμερης διαδικασίας των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Γιάνης Βαρουφάκης, καθώς η σειρά ήταν… αντίστροφη όσον αφορά στην κοινοβουλευτική δύναμη.

Τελευταίος θα μιλήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η ψηφοφορία για την παροχή ή μη ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση.

Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε ένας βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος χειροκροτούσε… καθιστός!

Ο αρχηγός του κόμματος, Κυριάκος Βελόπουλος, ολοκλήρωσε την ομιλία του και όλοι οι βουλευτές του τον χειροκρότησαν όρθιοι εκτός από… έναν, ο οποίος μάλιστα καθόταν και πρώτος – πρώτος!

Έτσι, ανέλαβε δράση μια βουλευτής που καθόταν πίσω του και τον… σκούντηξε ώστε να σηκωθεί όρθιος και να χειροκροτήσει τον αρχηγό!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο από την Βουλή

https://youtu.be/DiVEnEiixuw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...