Αρχείο

Νέα στοιχεία για τη φρικτή δολοφονία της Suzanne Eaton - Ο 27χρονος τη βίασε και την πέταξε στη σπηλιά - Τι ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.


Τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε την 60χρονη Αμερικανίδα, Suzanne Eaton ο 27χρονος αγρότης Γ.Π. περιέγραψε η ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ, ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως και προκαλούν αποτροπιασμό για το μαρτύριο της Αμερικανίδας βιολόγου.

Οι επίσημες ανακοινώσεις είναι σε πλήρη εξέλιξη με τις αστυνομικές αρχές να εξηγούν το πώς έφτασαν στα ίχνη του κατ’ ομολογία δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, Νίκος Λαγουδάκης κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης ενώ διαπιστώθηκε πως πρόκειται για βίαιη εγκληματική ενέργεια.

Τη βίασε και την πέταξε

Όπως αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά σήμερα, ο 27χρονος δράστης βίασε την 60χρονη γυναίκα στη σπηλιά που εντοπίστηκε νεκρή.

Πιο συγκεκριμένα, ο 27χρονος καθ’ομολογία δράστης, το μεσημέρι της 2ης Ιουλίου, συνάντησε την 60χρονη πεζή κοντά στο Μνημείο Ευελπίδων στο Κολυμπάρι, τη χτύπησε με το αυτοκίνητο για να την ακινητοποιήσει, την άφησε αναίσθητη, στη συνέχεια την έβαλε στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου του και την μετέφερε στη σπηλιά στο Μάλεμε όπου την πέταξε αφού προηγουμένως τη βίασε.

Ο χρόνος θανάτου της άτυχης γυναίκας προσδιορίστηκε ως το μεσημέρι της 2ης Ιουλίου και το κίνητρο της δολοφονίας ήταν όπως προκύπτει σεξουαλικό.

Δείτε το βίντεο με τις επίσημες ανακοινώσεις:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FFlashnews.gr%2Fvideos%2F2429846130631129%2F&show_text=0&width=560

Πώς έφτασαν στα ίχνη του

Καθοριστικά για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Suzanne Eaton και τη σύλληψη του 27χρονου Χανιώτη ήταν οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας αλλά κι ένα άγνωστο περιστατικό από το παρελθόν του καθ’ ομολογίαν δράστη, που ήρθε τώρα στην επιφάνεια.

Οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας που «έπιασε» το αυτοκίνητο του 27χρονουνα κινείται στην περιοχή όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της Suzanne Eaton φαίνεται πως ήταν το «κλειδί» που «ξεκλείδωσε» τις έρευνες και οδήγησε τις αρχές στη σύλληψη του δράστη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναφέρει το Cretalive.

Αυτό σε συνδυασμό με μία εμπιστευτική πληροφορία που αφορά σε κάποιο περιστατικό του παρελθόντος, το οποίο όμως δεν καταγγέλθηκε ποτέ στην αστυνομία αλλά ανασύρθηκε τώρα στην επιφάνεια, δρομολόγησε τις εξελίξεις. 

Οι αρχές οδηγήθηκαν, αρχικά, στην προσαγωγή του 27χρονου. Τότε, ο 27χρονοςγιος παπά και πατέρας δυο παιδιών, έπεσε στην πρώτη μεγάλη αντίφαση. Αν και το αυτοκίνητο του φέρεται να κινείται στην περιοχή την ημέρα της εξαφάνισης και δολοφονίας της Suzanne Eaton, εκείνος ισχυρίστηκε ότι είχε να επισκεφθεί την περιοχή περίπου ένα μήνα. Η απάντησή του αυτή «έδειξε» τους αστυνομικούς πως κάτι έκρυβε.

Όταν πια οι αστυνομικοί έδειξαν στον 27χρονο πως είχαν στα χέρια τους στοιχεία που διέψευδαν τους ισχυρισμούς του, εκείνος αναγκάστηκε ναομολογήσει πως σκότωσε την άτυχη 60χρονη βιολόγο.

Suzanne Eaton: Η ομολογία που σόκαρε τους αστυνομικούς

Ο 27χρονος αγρότης υπέδειξε στις Αρχές το σημείο όπου συνάντησε την 60χρονη και την χτύπησε με το όχημά του, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τις εγκαταστάσεις της ΟΑΚ.

Εκεί οι αρχές εντόπισαν κηλίδες αίματος, ενώ στα επίμονα ερωτήματα για τους λόγους που της επιτέθηκε, ο 27χρονος φέρεται να είπε πως «θα το έκανα σε όποιον ή όποια συναντούσα εκείνη τη στιγμή μπροστά μου»!

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ένιωσε ηδονή βλέποντας την άτυχη γυναίκα να κάνει αμέριμνη τζόκινγκ και τη χτύπησε με το αυτοκίνητο για την ακινητοποιήσει. Την έβαλε μέσα στο πορτμπαγκάζ, τη μαχαίρωσε και όταν η Suzanne Eaton συνέχιζε να αντιστέκεται τελικά την έπνιξε μετά με τα ίδια του τα χέρια.

Για να ξεφορτωθεί κάθε ίχνος, πήγε στο παλιό γερμανικό πολυβολείο και έριξε το πτώμα από την τρύπα σε βάθος πολλών δεκάδων μέτρων. Σε ένα σημείο που όπως αποκαλύπτεται από τα βίντεο που είχε ανεβάσει ο ίδιος στους διαδικτυακούς του λογαριασμούς, γνώριζε πολύ καλά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ