Κοινωνία

Νέα Καλλικράτεια: Αγωνία για τον αγνοούμενο ψαρά - Τον ψάχνουν με ελικόπτερο της ΠΑ και πλωτά του Λιμενικού

Ήταν τόσο σφοδρή η κακοκαιρία κατά τη διάρκεια της νύχτας ώστε τα ελικόπτερα παντός καιρού που επιχείρησαν να προσεγγίσουν την περιοχή δεν τα κατάφεραν αν και προσπάθησαν τρεις φορές

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες από αέρος και δια θαλάσσης για τον εντοπισμό του 62χρονου ψαρά στη Νέα Καλλικράτεια, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα της Τετάρτης οπότε και βγήκε για ψάρεμα παρά το γεγονός ότι στην περιοχή επικρατούσαν πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες.

Στις έρευνες συμμετέχουν από το πρωί ένα ελικόπτερο Αγκούστα Μπελ της Πολεμικής Αεροπορίας που έχει απογειωθεί από τη Νέα Αγχίαλο, 4-5 πλωτά σκάφη του λιμενικού αλλά και παραπλέοντα αλιευτικά.

Ενδεικτικό του πόσο άσχημες ήταν οι καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή στην οποία διεξάγονται οι έρευνες είναι το γεγονός ότι τρεις φορές επιχείρησαν να προσεγγίσουν ελικόπτερα παντός καιρού αλλά αυτό κατέστη αδύνατο.

Από τη 1 τα ξημερώματα και για τρεις ώρες, μέχρι τις 4:00, δύο ελικόπτερα Σούπερ Πούμα και ένα ελικόπτερο Σικόρσκι του Πολεμικού Ναυτικού - που θεωρείται ελικόπτερο παντός καιρού - που είχαν απογειωθεί από τη Λήμνο και το Κοτρώνι στο Μαραθώνα, προσπάθησαν τρεις φορές να πλησιάσουν στη Νέα Καλλικράτεια χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...