Κοινωνία

Μυστήριο με τη δολοφονία του Γάλλου στην Κρήτη: Βρέθηκαν παραισθησιογόνα χάπια στο δωμάτιο που δολοφονήθηκε - Υποπτη η ξαδέρφη του

Υπό κράτηση βρίσκεται η 44χρονη γυναίκα από την Γαλλία, η οποία κρίνεται από τις αστυνομικές αρχές ως η βασική ύποπτη για τον θάνατο του 53χρονου Γάλλου, σε ξενοδοχείο στον Τσούτσουρα, τη νύχτα της Δευτέρας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα, που διέμενε στο ίδιο δωμάτιο με το θύμα, είναι ξαδέρφη του, ωστόσο οι αρχές εξετάζουν σοβαρά το σενάριο οι δυο τους να διατηρούσαν και ερωτική σχέση. Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα υπεβλήθη σε τοξικολογικές εξετάσεις, αλλά και ιατροδικαστική εξέταση για τυχόν εκδορές και αμυχές που μπορεί να φέρει.

Η 44χρονη επιμένει - σύμφωνα με πληροφορίες - ότι ο 56χρονος το έκανε μόνος του γιατί είχε ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο για την Ασφάλεια Ηρακλείου είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για έγκλημα και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή τον σκότωσε. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και οι δυο έπιναν πολύ, αλκοόλ, ενώ με δεδομένο ότι στο δωμάτιο τους βρέθηκαν και παραισθησιογόνα χάπια, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να έκαναν νωρίτερα χρήση,

Ο 53χρονος Γάλλος, φέρει πολλά τραύματα στον θώρακα από αιχμηρό αντικείμενο και συγκεκριμένα από ψαλίδι, με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν στο ότι πρόκειται για έγκλημα.

Πηγή: Cretalive

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ