Κυβέρνηση

Μητσοτάκης: Πρώτο μέλημα να προστατεύσουμε ζωές και περιουσίες-Συγχαρητήρια σε όλον τον κρατικό μηχανισμό-Εικόνες, Βίντεο

Μετά το πέρας της σύσκεψης στο επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στις δηλώσεις του συγχαρητήρια σε όλον τον κρατικό μηχανισμό.

Η δική μας δουλειά δεν είναι να μπλεκόμαστε στα πόδια των επιχειρησιακών την ώρα της κρίσης, είπε ο πρωθυπουργός, έπειτα από την επίσκεψή του στο επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής

Συγχαρητήρια στις γυναίκες και τους άνδρες του κρατικού μηχανισμού, για την άμεση ανταπόκρισή τους στις ανάγκες που δημιουργήθηκαν μετά τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ στην Αθήνα, έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μετέβη στις 20:40 στο επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής και ενημερώθηκε για την κατάσταση.

https://youtu.be/Ra_C6v_HFwk

Αμέσως μετά την επίσκεψή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε σύντομες δηλώσεις, επισημαίνοντας: «Θέλω να συγχαρώ τις γυναίκες και τους άνδρες για την άμεση ανταπόκρισή τους. Θέλω να πω "μπράβο" στον κρατικό μηχανισμό που κινητοποιήθηκε, ακολουθώντας τα επιχειρησιακά σχέδια, σ’ αυτό το έκτακτο περιστατικό».

«Η Ελλάδα είναι μια σεισμογενής χώρα, έχουμε μάθει να ζούμε με τους σεισμούς. Αυτός ήταν ένας ακόμα σεισμός, θα γίνουν κι άλλοι στο μέλλον, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία γι’ αυτό» είπε, συνεχίζοντας, ο πρωθυπουργός.

«Το πρώτο μέλημα είναι να προστατεύσουμε ζωές και περιουσίες. Η δική μας δουλειά δεν είναι να μπλεκόμαστε στα πόδια των επιχειρησιακών την ώρα της κρίσης. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κρατικό μηχανισμό, που ανταποκρίθηκε με μεγάλη ταχύτητα στο περιστατικό» προσέθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

mits444
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...