Αθλητισμός

Με νέο προπονητή η εθνική Ελλάδος - Επίσημα Φύσσας και Κωνσταντινίδης ως τεχνικοί διευθυντές

Τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί από την ΕΠΟ, ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδα της Ελλάδας. Αυτός δεν θα είναι άλλος από τον Ολλανδό, Τζον Φαν Σιπ. Επίσης οι νέοι τεχνικοί διευθυντές είναι ο Τάκης Φύσσας και ο Κώστας Κωνσταντινίδης.

Η Εθνική Ελλάδας άλλαξε κι επίσημα σελίδα. Στη σημερινή (31/7) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ανακοινώθηκε ότι νέος προπονητής της «γαλανόλευκης» θα είναι ο τεχνικός Τζον Φαν Σιπ, μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.

Ο Ολλανδός προπονητής πήρε τη θέση του Αγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος αποχώρησε ύστερα από τις δύο σερί ήττες από Ιταλία κι Αρμενία στο ΟΑΚΑ, για τα προκριματικά του Euro.

Ακόμα, επισημοποιήθηκε η πρόσληψη των Κώστα Κωνσταντινίδη και Τάκη Φύσσα. Ο πρώτος θα είναι ο τεχνικός διευθυντής όλων των Εθνικών ομάδων, ενώ ο δεύτερος θα είναι στην Εθνική Ανδρών.

https://www.instagram.com/p/B0jZi0CI1H5/?utm_source=ig_web_copy_link

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...