Πολιτική

"Λουκέτο" στο εκλογικό τμήμα που θα ψήφιζε ο Γ. Παπανδρέου

Ο Γ. Παπανδρέου ήθελε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο σχολικό συγκρότημα «Ανδρέας Γεωργίου Παπανδρέου» στην Πάτρα.

Λουκέτο και ένα… μπάχαλο αντιμετώπισαν οι πολίτες της Πάτρας, που έσπευσαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο σχολικό συγκρότημα «Ανδρέας Γεωργίου Παπανδρέου». Στο ίδιο εκλογικό τμήμα θα ψήφιζε, όπως αναφέρει και σχετική ανακοίνωση και ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Το σχολικό συγκρότημα ήταν κλειστό καθώς έχουν αλλάξει τα εκλογικά τμήματα ωστόσο η ενημέρωση, ακόμη και για τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό δεν ήταν επαρκής.

Ηλικιωμένοι πολίτες που βρέθηκαν από νωρίς στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα, παραπονέθηκαν στον Γιώργο Αυτιά και στην πρωινή του εκπομπή όπου έγινε και η αποκάλυψη ότι δεν υπάρχει κανείς που να τους διευκρινίζει τι συμβαίνει.

Να σημειωθεί ότι οι πολίτες πρέπει να τσεκάρουν πριν ξεκινήσουν για την κάλπη, σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζουν είτε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, όσοι τουλάχιστον έχουν την δυνατότητα ή τηλεφωνώντας στο υπουργείο.

Πάντως, μετά από αρκετά τηλεφωνήματα και πολλές συνεννοήσεις έγινε γνωστό ότι τελικά  ο Γιώργος Παπανδρέου θα ψηφίσει τελικά στο 26ο Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ