Κοινωνία

Λαμία: Κυνηγούσαν τον αφηνιασμένο ταύρο μέσα στην πόλη! (εικόνες)

Κινητοποίηση και αστυνομική επιχείρηση σε εξέλιξη για τη «σύλληψη» του αδέσποτου ταύρου - Ευτυχώς το τεράστιο ζώο δεν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και δεν χτύπησε κάποιο πεζό στο πέρασμά του...

Έπαθαν σοκ οι οδηγοί και οι περαστικοί που βρέθηκαν πριν από λίγη ώρα στην οδό Παπαποστόλου στη Λαμία, όταν ξαφνικά είδαν έναν ταύρο να τρέχει μέσα στο δρόμο, ανάμεσα στα αυτοκίνητα.

Άγνωστο πως, το ζώο σύμφωνα με μαρτυρίες κατέβηκε από την οδό Αρκαδίου, και βρέθηκε μέσα στην κεντρική οδό και στην κίνηση της πόλης και όπως ήταν φυσικό είχε αφηνιάσει. Σύμφωνα με μαρτυρίες ανέβηκε την οδό Παπαποστόλου κατευθυνόμενος προς το κέντρο και ευτυχώς στο ύψος του "Κωτσόβουλου" έστριψε προς την οδό Στουρνάρα.

Ευτυχώς οι αστυνομικοί που είχαν κινητοποιηθεί κατάφεραν να τον οδηγήσουν μέσα στον περιφραγμένο χώρο του στρατοπέδου "Τσαλτάκη" που βρίσκεται δίπλα και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Στην επόμενη φωτογραφία βλέπετε την είσοδο του στρατοπέδου όπου εγκλωβίστηκε ο ταύρος....

Το ζώο παραμένει μέσα στο στρατόπεδο και με τη βοήθεια ενός κτηνοτρόφου, που κλήθηκε από την αστυνομία, προσπαθούν να το «συλλάβουν» και να το ακινητοποιήσουν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...