Πολιτική

Κρεμαστινός: Πρέπει να συνεργαστούν ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ - Αν το είχαν κάνει μπορεί να ήταν κυβέρνηση

Τσίπρας και Γεννηματά θα έπρεπε να συνομιλήσουν. Αν το έκαναν ήδη, μπορεί να ήταν και κυβέρνηση». Με αυτή τη φράση συνόψισε τη θέση του σχετικά με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τα σενάρια που ανοίγονται από δω και μπρος, ο πρώην βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Κρεμαστινός.

Όπως συγκεκριμένα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7, θα πρέπει να υπάρξει είτε συνεργασία με κοινή γραμμή πλεύσης, είτε ένωση των δύο κομμάτων. Υποστήριξε μάλιστα ότι την πρωτοβουλία κινήσεων προς αυτή την κατεύθυνση την έχει πάντα ο μεγαλύτερος σχηματισμός, σε αυτή την περίπτωση δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό που λέμε δημοκρατική παράταξη έχει ένα ποσοστό πάνω 40%» είπε ο πρώην βουλευτής, προσθέτοντας τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και επανέλαβε τη θέση του ότι τα όμορα κόμματα θα έπρεπε τουλάχιστον να συζητούν ενώ τάχθηκε κατά της μεταγραφής στελεχών από το ένα κόμμα στο άλλο γιατί όπως είπε αυτό δημιουργεί αποστάσεις και δυσχεραίνει το κλίμα.

Την ίδια ώρα εκτίμησε ότι το ΚΙΝΑΛ κρατήθηκε στη θέση του, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα ενώ χαρακτήρισε επιτυχείς τις πρώτες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, «αλλά το αποτέλεσμα θα μετρήσει» υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...