Καιρός

Καλλιάνος: Η θερμοκρασία θα ανεβαίνει δύο βαθμούς την ημέρα μέχρι την Πέμπτη

Για την αλλαγή του καιρού και το κύμα καύσωνα που θα ταλαιπωρήσει την χώρα μας μέχρι την Παρασκευή μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο μετεωρολόγος και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στον νότιο τομέα της Β' Αθηνών, Γιάννης Καλλιάνος.

Όπως είπε μέχρι την Πέμπτη η θερμοκρασία θα ανεβαίνει δύο βαθμούς κάθε ημέρα. «Σήμερα Δευτέρα το "ταβάνι" θα είναι οι 34-35 βαθμοί Κελσίου, την Τρίτη τα θερμόμετρα θα δείξουν 36 βαθμούς Κελσίου, την Τετάρτη 38 βαθμούς Κελσίου και την Πέμπτη η θερμοκρασία θα φτάσει τους 40 βαθμούς Κελσίου» εξήγησε ο κ. Καλλιάνος.

«Θα έχουμε μια θερμή εισβολή διάρκειας τριών ημερών. Θα τη νιώσουμε κυρίως την Τετάρτη και την Πέμπτη θα έχουμε συνθήκες καύσωνα στη χώρα» πρόσθεσε ο κ. Καλλιάνος.

Σύμφωνα με τον ίδιο «αρκετή ζέστη θα έχουμε και την Παρασκευή».

Όσον αφορά τις περιοχές που θα δοκιμαστούν από τη ζέστη ο Γιάννης Καλλιάνος είπε ότι θα είναι η Θεσσαλία, η Αργολίδα, η Ανατολική Στερεά, η Βοιωτία, η Ανατολική Πελοποννησος.

Όπως εξήγησε η ζέστη θα προκληθεί από το γεγονός ότι «θα σταματήσει το μελτέμι από αύριο, Τρίτη» προσθέτοντας ότι οι υψηλές θεμοκρασίες των επόμενων ημερών είναι «τα υπολείμματα του φοβερού καύσωνα που έπληξε την Ευρώπη»

Στην ερώτηση, τέλος, για τις καιρικές συνθήκες κάτω από τις οποίες θα διεξαχθούν οι εκλογές της 7ης Ιουλίου ο Γιάννης Καλλιάνος απάντησε ότι «αν διατηρηθούν τα προγνωστικά στοιχεία θα πάμε στις κάλπες με θερμοκρασίες 34-35-36 βαθμών Κελσίου».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...