Εσωτερική Ασφάλεια

Καλαϊτζίδης: Δεν θα σταματήσουν τον Ρουβίκωνα


Αποφασισμένα να συνεχίσουν τη δράση τους είναι τα μέλη του Ρουβίκωνα, όπως προκύπτει από την ανάρτηση του Γιώργου Καλαϊτζίδη, ηγετικού στελέχους της οργάνωσης.

Μετά την αναβολή της δίκης του για τη Δευτέρα, ο κ. Καλαϊτζίδης αναφέρθηκε στα αδικήματα για τα οποία του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Όπως έγραψε, έχει και στο παρελθόν αντιμετωπίσει την κατηγορία της «διέγερσης» και για παλαιότερες αναρτήσεις. «Το τέλος της λογικής είναι πως έφαγα ηθική αυτουργία για μια παρέμβαση της ομάδας επειδή έγραψα κάτι ΜΕΤΑ την παρέμβαση!», σημειώνει.

Επίσης, ο κ. Καλαϊτζίδης υποστηρίζει ότι ουδέποτε υπήρξε ανοχή στη δράση του Ρουβίκωνα, ενώ διαμηνύει ότι «ο μόνος τρόπος να μας σταματήσετε είναι ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ».

Αναλυτικά, ο κ. Καλαϊτζίδης έγραψε:

«Πρίν από λίγο έφυγα από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Η δίκη μου πήρε αναβολή για την Δευτέρα. Οι κατηγορίες είναι "διέγερση" και "ηθική αυτουργία" για την παρέμβαση στον ΣΕΒ λόγω της τελευταίας ανάρτησης που έκανα στο φεισμπουκ. Και καλά η "διέγερση", την εχω ξαναφάει την κατηγορία για παλιότερες αναρτήσεις. Το τέλος της λογικής είναι πως έφαγα ηθική αυτουργία για μια παρέμβαση της ομάδας επειδή έγραψα κάτι ΜΕΤΑ την παρέμβαση! Τέλος πάντων επειδή κυκλοφορεί πολύ ότι "τελειώνει η ανοχή στον Ρουβίκωνα" έχω να πω δύο πράγματα.
1ον. Ποτέ δεν υπήρχε ανοχή στην δράση της ομάδας. Η αφήγηση αυτή είναι κατασκευή των μίντια και της ΝΔ. Οι εκατοντάδες συλλήψεις τα τελευταία χρόνια το πιστοποιούν χωρίς αμφιβολία.
2ον. Ο μόνος τρόπος να μας σταματήσετε είναι ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Υ.Γ.1 Η κράτησή μου στην ΓΑΔΑ ήταν μια ευκαιρία να κάνω ένα διάλειμμα και να ξεκουραστώ από τις υποχρεώσεις μου στην ομάδα.
Υ.Γ.2 Ούτε στρώμα δεν μου έδιναν στα κρατητήρια. Καλύτερα για να συνηθίσουμε και στα πατώματα.

Γιώργος Καλαϊτζίδης».
https://www.facebook.com/RealisticallyOptimist/posts/1257507127742622&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ