Εσωτερική Ασφάλεια

Θεσσαλονίκη: Νέο αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών- Σε "γκέτο" μετατρέπεται η περιοχή

Ακόμη ένα αιματηρό επεισόδιο εκτυλήχθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν ομάδα περίπου 15 Πακιστανών επιτέθηκε σε ομοεθνείς του στην οδό Σπυρίδωνος Χατζητσίρου, πίσω από το κτίριο της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Νέο αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, ομάδα περίπου 15 Πακιστανών επιτέθηκε σε ομοεθνείς του στην οδό Σπυρίδωνος Χατζητσίρου, πίσω από το κτίριο της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Κατά την συμπλοκή τραυματίστηκαν δύο άτομα στα οποία παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες από κλιμάκιο του ΕΚΑΒ.

epi-1_copyepi-4

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι αρκετοί από τους εμπλεκομένους κρατούσαν ρόπαλα, σιδερολοστούς και μαχαίρια.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Οι δράστες της επίθεσης είχαν τραπεί ήδη σε φυγή.

Αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ, προσήγαγαν επτά άτομα στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για έλεγχο των εγγράφων και συλλογή στοιχείων για το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, αιτία του επεισοδίου ήταν η άρνηση ενός Πακιστανού ιδιοκτήτη Μίνι Μάρκετ να πληρώσει χρήματα σε ομοεθνείς του για να του παρέχουν προστασία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...