Κόσμος

Θαυμάστρια Αμερικανού ράπερ απείλησε ότι θα ανατινάξει την πρεσβεία της Σουηδίας στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με το Page Six, το οποίο επικαλείται αναφορά των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, η ύποπτη, η οποία ταυτοποιήθηκε ως Ρεμπέγκα Κάντερ (Rebecca Kanter), την περασμένη Τρίτη τοποθέτησε μια τσάντα κοντά στην είσοδο της πρεσβείας, έριξε υγρό από ένα γυάλινο ποτήρι Coca Cola στην πόρτα και φώναξε: "Θα ανατινάξω αυτό το ....".

Την επόμενη μέρα, η Κάντερ επέστρεψε στην πρεσβεία και άρχισε να φωνάζει στο προσωπικό και να αναφέρεται στον Αμερικανό ράπερ, ASAP Rocky, ο οποίος κρατείται από τις αστυνομικές αρχές στη Σουηδία. Αρνούμενη να εγκαταλείψει την πρεσβεία της Σουηδίας, τέθηκε υπό κράτηση από μέλη της υπηρεσίας πληροφοριών.

Μετά την σύλληψή της, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά, η Κάντερ κατηγορείται για καταστροφή περιουσίας και παράνομη είσοδο.

Η θαυμάστρια φαίνεται να επέλεξε το συγκεκριμένο τρόπο διαμαρτυρίας για τη σύλληψη του ράπερ A$AP Rocky από τις σουηδικές αρχές. Ο ράπερ κατηγορείται για βίαιη επίθεση στην διάρκεια επεισοδίου στη Στοκχόλμη στις 30 Ιουνίου.

Ο ASAP Rocky κρατείται στην σουηδική πρωτεύουσα από τις 3 Ιουλίου. Ο Αμερικανός ράπερ, ο οποίος είχε μεταβεί στην Σουηδία για συναυλία, έχει δηλώσει επανειλημμένως την αθωότητά του, δημοσιεύοντας βιντεοσκοπημένο στιγμιότυπο από το επεισόδιο στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο ο ίδιος και οι συνοδοί του ζητούν επανειλημμένα από δύο άνδρες να σταματήσουν να τους ακολουθούν.

Η σύλληψη του διάσημου rapper έγινε μετά την κυκλοφορία βίντεο από άλλους χρήστες των social media που απεικονίζει τον A$AP Rocky μαζί με τους συνοδούς του να γρονθοκοπούν και να κλοτσούν έναν άνδρα.

Ο Σουηδός εισαγγελέας, Ντάνιελ Σούνεσον, ανακοίνωσε ότι ο Αμερικανός ράπερ ASAP Rocky θα διωχθεί για επίθεση και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την δίκη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...