Κοινωνία

Η "τρέλα"των Άγγλων τουριστών συνεχίζεται! - Για άλλη μια φορά κάνουν "γυαλιά καρφιά" τα Μάλια

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό ενός άγνωστου άνδρα που επιτέθηκε σε έναν Βρετανό τουρίστα κρατώντας ένα σπασμένο γυάλινο μπουκάλι, τα ξημερώματα της Τρίτης στα Μάλια, τον τραυμάτισε και έσπευσε να εξαφανιστεί εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο.

Φίλοι του Βρετανού που ήταν κοντά στην άγρια σκηνή κάλεσαν σε βοήθεια και ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν τόσο τα αίτια της επίθεσης, όσο και την ταυτότητα του δράστη. Το πιθανότερο σενάριο, πάντως, κάνει λόγο για συμπλοκή μεταξύ νεαρών Βρετανών που βρέθηκαν εκτός ελέγχου έπειτα από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.

Παρά τις προσπάθειες των τοπικών αρχών να αλλάξει το τουριστικό προφίλ στα Μάλια, το καθημερινό σκηνικό περιλαμβάνει άγριους καυγάδες και καταγγελίες για βιασμούς, με αποκορύφωμα την δολοφονία του 20χρονου Βρετανού Tyrell Matthews Burton τα ξημερώματα της 23ης Ιουλίου 2013 αλλά και τον θάνατο ενός άλλου 18χρονου Βρετανού από χτύπημα ενός 23χρονου συμπατριώτη του, τα ξημερώματα της 6ης Αυγούστου του 2015.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης