Πολιτική

Η απάντηση του Βαρουφάκη για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο της Γαλλίας

Για το περιστατικό με τον αστυνομικό στο αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκολ μίλησε ο Γιάννης Βαρουφάκης.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης έγραψε για το περιστατικό στο προσωπικό του site με τίτλο “ ένα μικρό δράμα στο αεροδρόμιο του Παρισίου που πολλά λέει για την κατάσταση στην Ευρώπη μας”.

Όπως αναφέρει ο κ. Βαρουφάκης “Γάλλος αστυνομικός, αφού έλεγξε και επέστρεψε το διαβατήριο μου, για ακατανόητο λόγο, με έσπρωξε. Όταν διαμαρτυρήθηκα πέρασε στην κατάχρηση εξουσίας: μου απέσπασε το διαβατήριο και αρνήθηκε να μου το επιστρέψει. Έπρεπε να απαιτήσω την παρουσία ανωτέρου του ώστε να τερματιστεί το μικρό αυτό δράμα”.

Μάλιστα όπως έκανε γνωστό κατέθεσε μήνυση στις γαλλικές αρχές για το συμβάν ενώ όπως αναφέρει χαρακτηριστικά “με διασκέδασε η είδηση ότι ο αστυνομικός-δράστης προτίθεται να με μηνύσει με την σειρά του”. Διαβάστε εδώ τι λέει αναλυτικά ο κ. Βαρουφάκης για το συμβάν.

Τέλος ανακοινώνεται σήμερα η συνεργασία του Εργατικού Κόμματος της Μεγάλης Βρετανίας με το DiEM25-ΜέΡΑ25 με την κοινή ομιλία του γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη και του ηγέτη των εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ