ΗΠΑ

ΗΠΑ: Γυμνός άνδρας περιφερόταν στους δρόμους και μαχαίρωνε περαστικούς -Τραυμάτισε τρεις

Γυμνός άνδρας συνελήφθη από τις Αρχές καθώς φέρεται να μαχαίρωσε τρεις ανθρώπους στο Σιάτλ το πρωί της Τρίτης, όπως αναφέρει η αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τα αμερικανικά ΜΜΕ, ενας 75χρονος δέχτηκε μαχαιριά στο λαιμό και ένα 77χρονος στην πλάτη σε μια απρόκλητη επίθεση του άνδρα. Οι δύο ηλικιωμένοι οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται σταθερή, όπως αναφέρει η αστυνομία.

Ο γυμνός άνδρας φέρεται να μαχαίρωσε και τρίτο άνδρα στο χέρι, ο οποίος αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Φυσικά και το τρίτο θύμα του άνδρα με το μαχαίρι είναι καλά στην υγεία του.


Το μαχαίρι του υπόπτου με το οποίο μαχαίρωσε τρεις ανυποψίαστους περαστικούς
Ο ύποπτος φαίνεται πως είναι 29 ετών, ονομάζεται Κρίστοφερ Μόρισετ και είναι άγνωστοι οι λόγοι που προχώρησε στην εν λόγω ενέργεια. Ο άνδρας πέταξε τα ρούχα του και άρχισε να τρέχει στους δρόμους πριν τον συλλάβουν οι αρχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...