Κυβέρνηση

Ετοιμη για δουλειά η Δόμνα Μιχαηλίδου στο υπουργείο Εργασίας -«Κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού»

Λίγα λεπτά μετά τις 08.00 το πρωί, η υφυπουργός Εργασίας για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου βρέθηκε στο υπουργείο προκειμένου να βάλει μπροστά το υπουργικό έργο.

«Καταλαβαίνω ότι έχω ένα υπουργείο με δημόσιους λειτουργούς που κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους. Οπότε το πρώτο βήμα είναι να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους» σημείωσε η κυρία Μιχαηλίδου στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Οπως είπε: «Το αντικείμενο το έχω δουλέψει πολύ, οπότε οργανωτικά και επιχειρησιακά πρέπει να κάνω τους ανθρώπους του υπουργείου μου να με εμπιστευτούν».

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, που θα βρεθεί μαζί με όλους τους νέους υπουργούς στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο στις 11.00 συνέχισε λέγοντας: «Το δημογραφικό πρόβλημα στη χώρα μας είναι πολύ μεγάλο, οπότε η δημογραφική μας πολιτική έχει ως κύριο πυλώνα το επίδομα για κάθε νέο παιδί».

Δόμνα Μιχαηλίδου: Κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού
Η υφυπουργός αναφέρθηκε φυσικά στην δέσμευση της κυβέρνησης Μητσοτάκη για επίδομα 2.000 ευρώ σε κάθε νέο παιδί. «Το ζήτημα είναι να διαμορφώσουμε μια πολιτική που θα βοηθά όλη την οικογένεια. Θα βοηθήσουμε τους δήμους και θα εντοπίσουμε τις αδυναμίες των παιδικών σταθμών και μαζί τους θα δουλέψουμε γι’ αυτό. Κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού» συμπλήρωσε.

Πριν μπει στο κτίριο για το νέο της πόστο, η Δόμνα Μιχαηλίδου σχολίασε στους δημοσιογράφους. «Δεν έχουμε καθόλου χρόνο για χάσιμο. Σήμερα έχει υπουργικό συμβούλιο στις 11, επιστροφή εδώ και βλέπουμε» σημείωσε στη συνέχεια. Νωρίτερα, την πόρτα του υπουργείου που αναλάμβαναν πέρασαν ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, αλλά και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...