Κόσμος

Εστιατόριο στο Λονδίνο πήρε το όνομά του από... ατάκα της Ρένας Βλαχοπούλου (βίντεο)

Και ποιος δεν θυμάται την ατάκα της αξέχαστης Ρένας Βλαχοπούλου «Σούζι τρως», στην «Παριζιάνα» του Γιάννη Δαλιανίδη; Στην Ελλάδα σίγουρα πολλοί και τώρα πια ίσως κάποιοι μάθουν τη σημασία της θρυλικής ατάκας επισκεπτόμενοι το ελληνικό εστιατόριο που άνοιξε πριν από λίγες μέρες στο Νότινγκ Χιλ, στο Λονδίνο.

Ο λόγος για το «Suzi Tros» που άνοιξε από τoυς Ardrien Carre και Χριστίνα Μουράτογλου με την τελευταία να έχει καταγωγή από την Θεσσαλονίκη.

Όπως μάλιστα αναφέρει η ιστοσελίδα hot-dinners.com, η έμπνευση για το μενού προέρχεται από την πατρίδα της Χριστίνας και θα επικεντρωθεί κυρίως σε εποχιακά πιάτα.

Ο κατάλογος των ποτών έχει «άρωμα» Ελλάδας, με τη λίστα των κρασιών να προέρχονται αποκλειστικά από την Ελλάδα, ελληνικές μπύρες από μικρούς παραγωγούς και μερικά λιγότερο γνωστά ελληνικά αλκοολούχα ποτά όπως η μαστίχα και το τσίπουρο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...