Κοινωνία

Επιχείρηση «σκούπα» της αστυνομίας σε Ροτόντα και ΑΠΘ

Επιχείρηση - «σκούπα», με στόχο διακινητές ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποίησαν αστυνομικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης στη Ροτόντα και στο ΑΠΘ.

Η αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης και επικεντρώθηκε στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αγίου Γεωργίου (Ροτόντα), καθώς και σε χώρους εντός και πέριξ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Πέντε οι συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν πέντε άτομα. Πρόκειται για δυο Ελληνίδες και τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας από 18 έως 34 ετών, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικές ουσίες. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στην επιχείρηση - «σκούπα» συμμετείχαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι πανομοιότυπη αστυνομική επιχείρηση είχε πραγματοποιηθεί στη Ροτόντα και στο ΑΠΘ και στις 11 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...