Κοινωνία

Εξάρχεια: Το άβατο παραμένει-Επιτέθηκαν στην υποψήφια βουλευτή της ΝΔ Κορίνα Δαμουλιάνου-Βίντεο


Επίθεση στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή των Εξαρχείων, δέχθηκε η υποψήφια βουλευτής Α’ Αθηνών, Κορίνα Δαμουλιάνου, κατά την οποία φαίνεται να την έσπρωξαν, της έσκισαν τα προεκλογικά φυλλάδια που μοίραζε και της χτύπησαν το αυτοκίνητο.

 

Το βίντεο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου
Το θέμα γνωστοποίησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σε βίντεο που ανάρτησε στο Twitter και στο οποίο συνομιλεί με την κ. Δαμουλιάνου, μετά την επίθεση που δέχθηκε η ίδια.
https://twitter.com/bogdanosk/status/1146436580518834176?ref_src=twsrc%5Etfw

 

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ έγραψε: «Επίθεση δέχτηκε πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας η Κορίνα Δαμουλιάνου, υποψήφια Α Αθήνας ΝΔ, από τα καλόπαιδα της ανομίας - που, πλέον, ασκούν το «ηθικό πλεονέκτημα» και σε νεαρές κυρίες».

Αδωνις Γεωργιάδης: «Ολα αυτά τελειώνουν την Κυριακή»
Θέση για το συμβάν πήρε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Η υπ. Βουλευτής Ά Αθηνών Κορίνα Δαμουλιάνου δέχθηκε επίθεση όπου της έσκισαν την τσάντα και την κτύπησαν διότι μοίραζε τα φυλλάδια της στο Κέντρο των Αθηνών. Οι «δημοκράτες» των Εξαρχείων δεν επιτρέπουν σε κανέναν άλλον να εκφράζει τις απόψεις του...όλα αυτά τελειώνουν την Κυριακή!»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ