Πολιτική

Εκλογές 2019: Αλλαγές στο Exit Poll - Τι ώρα θα υπάρχει εκτίμηση τελικού αποτελέσματος

Τα πάντα έτοιμα είναι για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου καθώς ο κρατικός μηχανισμός έχει ολοκληρώσει και τις τελευταίες προετοιμασίες. Άλλωστε, ήδη οι μηχανές δούλεψαν στο φουλ όλο το προηγούμενο διάστημα λόγω ευρωεκλογών και για αυτό η Κυριακή θεωρείται, πλέον, από όλους τους εμπλεκόμενους «παιχνιδάκι».

Με το που κλείσουν οι κάλπες, στις 19:00 θα μεταδοθεί από τους τηλεοπτικούς σταθμούς το κοινό exit poll ενώ η πρώτη εκτίμηση της Singular Logic για το εκλογικό αποτέλεσμα θα βγει δύο ώρες μετά, στις 21:00.

Οι ιθύνοντες της εταιρίας, μάλιστα, θεωρούν ότι μέχρι εκείνη την ώρα θα υπάρξει και ασφαλής εκτίμηση τόσο για το τελικό αποτέλεσμα όσο και για τον αριθμό των εδρών που θα καταλάβει το κάθε κόμμα.

Σημειώνεται ότι στο exit poll θα συμμετάσχει αυτή τη φορά και η ΕΡΤ ενώ αν και δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως, θεωρείται βέβαιο ότι ξεχωριστό exit poll θα διενεργήσει ο ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...